Skip to main content

RÓLAM – ez vagyok én

Nagy Istvánnak hívnak, úgy is ismerhettek, mint DJ Stiviin.

Hogy hol találkozhattok velem? Leginkább esküvők, céges rendezvények, egyéb party-k alkalmával. Többször volt már szerencsém esküvő DJ/rendezvény DJ szerepbe bújni, mert a zene az életem, a hangjegyekkel tudom igazán kifejezni önmagam.

Miben utazom?

Lényegében mindenevő vagyok, így a ’80-as évek zenéitől kezdve a mai slágerekig számos dal szerepel a repertoáromban. Rendezvény DJ-ként több ezer track-kel dolgozom. Nem tudom, és nem is akarom kategorizálni magam, mert nem csak egy stílusban játszom, ennél azért jóval sokszínűbbnek gondolom magam. Amellett, hogy kész műsorkészlettel érkezem a rendezvényre, mindig a vendégek igényeihez igazodom. Valójában ők állítják össze a buli track listáját, nem én!

Hogy tevékenykedem?

Minden „fellépésemen” (esküvői DJ, rendezvény DJ), kizárólag számlaképesen dolgozom. Ha rám esik a választásod, nem kell plusz költségekkel számolnod, ugyanis az alapáron felül nem számítok fel óradíjat akkor sem, ha én hagyom el utolsóként a buli helyszínét.

Úgy gondolom, hogy minden esemény páratlan, egyszeri és megismételhetetlen. Miért is sorakoztatnám fel azokat a képeket, referenciákat, amiken mások éppen jól szórakoznak? A fotók egyáltalán nem tudják visszaadni az adott pillanat hangulatát, milyenségét. Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy ami bevált az egyik bulin, az a másikon is hasonló sikereket fog aratni. Igazán az számít, hogy ott és akkor, a rendezvényen mit tudok kihozni magamból. Egy dologban azért biztos lehetsz: szeretem, amit csinálok, és az a célom, hogy a zene által másokat szórakoztassak.

Ha neked is az a fontos, hogy az esküvői DJ/rendezvény DJ hangjegyekkel álmodjon és keljen, akkor bennem emberedre találtál!
Elérhetőségeimet a weboldalamon lejjebb görgetve megtalálod.

Várom szíves megkeresésedet! Keress bátran, ha már csak a talpalávaló hiányzik!